tirsdag 7. mai 2013

Vekkeklokka ringer...

Er du en av dem som hører vekkeklokka ringe - eller sover du fremdeles?
Har du begynt å oppdage at samfunnet rundt oss er et moderne slaverisystem? Eller synes du det er komfortabelt "å bli tatt vare på" av staten. Går du fremdeles rundt og tror at myndighetene vil oss det beste? Eller er du en av dem som ser at vi for eksempel i Norge alltid har penger til krigføring, men aldri penger til å pusse opp skoler, bedre tiltak for eldre, vedlikeholde veier osv??

Har du noengang reflektert over hvordan penger fra bomringene blir brukt - har du i det hele tatt tenkt over hvor ustryrtelig mye penger som kommer inn via bomringene? Og i tillegg betaler vi en årlig veiavgift? Synes du ikke det er litt rart?

Liker du jobben din? Elsker du den? Eller er du en av dem som går der dag ut og dag inn, venter på å komme deg hjem fra jobb, synke ned i sofaen, slå på TV`` n flykte fra det som er krav, mas og jag - jobber du bare for å få betalt regningene dine?

Har du noengang lurt på hva maten du kjøper i butikken inneholder? Føler du deg kvikk og rask etter å ha spist denne maten? Eller tenker du at alt det de selger over disk er trygge produkter som holder deg frisk?

Har du fått med deg at et gigantisk firma som heter Monsanto prøver å kontrollere salg av frø, og gjøre sanking og deling av egne frø illegalt - for å innføre genmodifisert mat? Kanskje bryr du deg ikke om det, men den dritten der kan jeg love deg at du ikke vil ha i kroppen.

Hvem tror du står bak narkotikaindustrien i verden? Og har noen fortalt deg at sukker er blant de verste narkotikum på lista? eller at ufordøyde melkeproteiner danner morfinlignende stoffer i kroppen din?

Hvem står bak alle terroraksjonene? tror du på konspirasjonsteorier? Ikke det nei - kanskje på tide å åpne øynene og ikke stole blindt på alt det massemedia forer deg med. - For hvem styrer disse mediene egentlig? Hvorfor serveres vi forskningsrapporter som kommer fra produsentene selv?

Tror du det ikke spiller noen rolle om du spiser økologisk eller ikke økologisk mat? Når de som sprøyter maten vår må ha på seg gassmaske - hvordan kan vi være så naive å tro at det er trygt å spise denne maten?

Veit du hva du blir foret med på TV? Du blir programmert! - gjennom såpeserier, glamour og vitenskapsprogrammer blir du formet til å tro at livet ditt skal være lukseriøst med overflod av dyre biler, fancy plastikklær, hamburgere og kafeliv - Det er trist å se unge jenter som deiger seg foran kamera og legger ut halvpornografiske bilder av seg selv på facebook, bare for å se hvor mange likes de kan få. Det er trist å se hvordan ungdomsskoleelever prøver å nå opp til de urimelige kravene de setter til hverandre - og hvordan de faktisk ikke mestrer tilværelsen. Våkn opp - hva slags generasjon er det vi fostrer opp? En gjeng med hjernedøde zoombier som ikke evner å tenke selv?? (JA, jeg elsker å overdrive)

Tror du fortsatt at historien du lærte på skolen stemmer? Har du ikke fått med deg at det har levd sivilisasjoner før oss som var LANGT mer avanserte enn oss - og hvorfor slipper ikke de nye teknologiene til. De er der - husker dere Nicolas Tessla?? ikke det, nei for historiebøkene har glemt å ta han med. Han fant opp Fri energi - og det var sannsynligvis mange før han - men da det viste seg at fri energi er tilgjengelig gratis for ALLE, ble det satt en strek over hele greia. INGEN PENGER Å TJENE!

Ser du det eller ser du det ikke - hvor mange bevis må du ha? Vi blir lurt, og grunnen til det er penger og makt. Penger styrer denne verden, med et pyramide-aktig system som gjør at mesteparten av pengene havner øverst hos de som styrer denne verden. Resten av oss er slaver i dette systemet - og hvis vi ikke spiller etter reglene havner vi i bunn eller blir sperret inne! yeah :-D
Når du får et lån i banken, så får du et tall inn på kontoen din, som er penger som ikke eksisterer. De finner ikke i realiteten, det ligger ingen verdi bak. Når banken skal ha tilbake pengene, krever de renter - det vil si at de skaper større tall, mer penger som ikke har noen reell verdi bak seg! Det er bullshit - og vips, så havner du i et kjør der du forplikter deg til å betale tilbake en fast sum hver mnd. Dermed MÅ du ha en fast jobb, en fast inntekt - i tillegg må u betale for elektrisitet, men hvem i alleverdensdager har claimet å eie et fossefall, eller bølgene eller vinden? Alle ressurser kommer jo i bunn og grunn fra jorda - og jeg kan ikke fatte å begripe at noen kan kreve å eie noe som helst! Det er vårt, det tilhører folket - alt sammen!

Dersom vi blir født inn i en familie med begrensete ressurser - være seg av ulike slag. Er det da din feil at du stiller på målstreken med begrenset baggasje? Nei, det er vel ingen sin feil tenker du.
Noen får penger av sine foreldre til studier, mens andre må ta lån i lånekassen. Staten.
Når du er ferdig å studere har du et halvt år på deg til å stable sammen stabile inntekter - klarer du ikke det kan du utsette tilbakebetalingen - men da legges det på mer og mer renter.
Du utdanner deg innenfor statens 4 vegger, og kommer ut som en firkant - trangsynt og påståelig om at det du har lært er det beste! Er det det? Jeg opplevde noe annet - at det jeg lærte ikke stemte overens med kroppens reaksjoner - men dette blir en helt annen historie!
jeg vil bare at du tenker over det -reflekter, still spørsmål ved det.
Vi har glemt å stille spørsmål, vi bare tar imot den informasjonen som kommer i mot oss som en gjeng med sauer. Sultne løper vi til forkrybba for å spise oss mette - men stiller aldri spørsmål til hva vi blir foret med!

Våkn opp folkens, før vi kjører denne jordkloden rett i avgrunnen! Skal vi la "de" herske som de vil eller skal vi ta tilbake makten. For det er vi, folket som bestemmer - og vi kan styre denne båten i riktig retning - sammen!

Vi må øke bevisstheten vår - bruke naturen som læremester, sammen med ressonans, gjenklang i deg selv. Pass på hva du gir oppmerksomhet til, vokt dine tanker, følelser og ord - for de blir DEG. Hvordan vil du definere deg selv - for det DU er er det DU tiltrekker deg - hver dag! Lær av dine feil, lær av det som er vanskelig - reis deg opp og følg det hjertet ditt behager! Sammen kan vi skape verden slik som vi vil ha den - ved å ivareta miljø, ivareta kroppene våre, gi oss selv stillhet og ro i harmoni med aktivitet og lek! Livet skal være som en lek, ikke et jag etter å tjene nok penger for å betale husleie, strøm og mat - det er noe vi alle burde få gratis fra den jordkloden vi lever på!

TAKK!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar