fredag 24. mai 2013

March against Monsanto, fullmåne og måneformørkelse, knekkebrød og sjokolade (alt på engang)

Okey! I morgen er det Lørdag den 24.mai. det er fullmåne, det er måneformørkelse, det er march againts Monsanto og det er knekkebrød og rå sjokolade å få kjøpt i butikken til Linda Bukve, sunkost - Vangen (lindas miljøvarer og helsekost)  https://www.facebook.com/pages/Lindas-Miljøvarer-og-Helsekost/439754616048811?ref=ts&fref=ts - denne siden bør du forøvrig trykke "liker" på, for dette er en dame som har peiling på helsekost. Faktisk tør jeg påstå at hun er et vandrende leksikon!

Det som skjer, er IKKE at vi skal danse rundt bålet og hylle fullmånen og ule som ulver - det får heller bli et privat event - MEN vi kommer til å markere vår motstand mot Monsanto, som er et gigantisk frøfirma - som driver og genmanipulerer frø. Hvorfor gjør de det???( http://www.march-against-monsanto.com/ ) Jeg vet ikke, men å tukle med naturen og i det hele tatt tukle med naturens kjemi er IKKE akseptabelt. Og jeg trenger ikke en eneste forskningsrapport til å fortelle meg at DET er farlig for kroppen vår. Men forskningsrapportene finnes faktisk! Så hvordan gjør vi dette?? Jo, jeg har vært ute og plukket diverse viltvoksende vekster og blandet i en salat. Monanto kan bare legge seg i grava - og dere kan komme å smake! Det er 120% økologisk, reint og godt (kanskje litt spes, men man blir vant til smaken). I tillegg selger jeg mine fantastiske knekkebrød - for litt må man jo kunne skryte - og jeg selger rå sjokolader som er fullspekket av næring - supernæring!!! Du bør prøve å bli like speedet som meg - uten drugs :-D da får man mye gjort uten å gå for fort!

Du! Bli med på denne markeringen, så vi kan fortsette å sanke egne frø, ta stiklinger fra egne planter, dyrke vår egen økologiske mat og være selvforsynte også i fremtiden. Dette er mye mer viktig enn du tror - det er vår fremtid. Om ikke din, så tenk på de som kommer etter - dine barn og barnebarn. Det VI som baner veien - og da må vi gjøre de rette valgene!

TAKK og TAKK og fred og kjærlighet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar