onsdag 15. mai 2013

hvordan kunne vi være så dumme?

 Et lite utdrag fra en bok jeg har.... "lev lengre, det er opp til deg selv" - og ikke prøv å nekte for at dette høres logisk ut.....!

"Vi har glemt den enkle sannheten at smerte er et signal fra kroppen om at noe er galt. Da vi begynte å leite etter metoder for å fjerne smerte, oppfant vi medisiner som ikke fjerner årsakene til problemet, bare symptomene. Økt antall medisiner, førte til økt antall sykdommer fordi alle medisiner har bivirkeninger, og mens de bekjemper en sykdom, skaper de en annen. Dette førte til en mengde problemer som gjalt for alle kroppsdeler, og for bekvemmelighetens skyld ble medisinene tilpasset for å behandle spesifikke deler av kroppen. På denne måten ble et integrert og komplekst system, kalt kropp og sjel, delt inn i hjerte, leveren, nervesystemet, hjernen, ryggraden etc. Hjertespesialister begynte å behandle hjertet, urologen behandlet nyrene, og halsspesialistene behandlet nese, øre, hals. Fra da av eksisterte vi ikke lenger i form av en hel kropp.
Til tross for sterke medisiner og tilpasset medisinsk teknologi blir vi fremdeles syke. flere hundretusen mennesker dør hvert år av kreft, millioner dør av hjerteinfarkt og det som er interessant er at man i de rikeste samfunnene lider av flere alvorlige og kompliserte sykdommer. Dette skjer fordi ingen kan produsere medisiner mot overspising, feil pusteteknikk og fysisk passivitet - altså usunn livsstil.

Og vi har ikke sett det verste enda. Det som bekymrer forskere og leger over hele verden, er det faktum at de fleste menneskers immunsystemer allerede er svekket ved tyveårsalderen. Selv de sterkeste antibiotika virker ikke mot noen av de nye virusinfeksjonene. Smittestoffer har erklært krig mot menneskeheten, og utfallet er uforutsigbart. Et svekket immunsystem er et resultat av at man har brutt naturlovene. (les: brutt naturlovene - la det synke inn)

Det finnes ingen mirakelmedisiner. det finnes heller ingen lettvinte metoder for å beholde god helse. Vi kan ikke kjøpe helse på et apotek.
Gå tilbake til et enkelt naturlig kosthold, lær deg å puste korrekt, vær i mye fysisk aktivitet og utsett kroppen din for vann, luft og sollys.
Når vi lever i harmoni med naturen, leges kroppen og fornyer seg selv!"

-Mikhail Tombak

1 kommentar:

  1. Dette er en åpen invitasjon for dere alle til å bli en del av den største organisasjonen i verden og nå toppen av karrieren. Når årets rekrutteringsprogrammer begynner og vår årlige høstfest er nesten for hånden. Stormesteren ga oss mandatet til alltid å nå mennesker som deg, så benytt anledningen og bli med i den store Illuminati-organisasjonen, bli med i vår globale enhet. Ta med de fattige, trengende og talentfulle til
    Fremtredenen av berømmelse og rikdom. Få penger, berømmelse, krefter, sikkerhet, få.
    anerkjent i din virksomhet, politiske karriere, stiger til det høyeste i hva du enn gjør
    Beskyttet åndelig og fysisk! Alt dette vil du oppnå i
    et glimt av øyne

    Illuminati har ingen tilknytning til Satanisme, Luciferisme eller noen religion. Mens våre individuelle medlemmer har lov til å følge uansett hvilken guddom de velger, opererer vi utelukkende til fordel for og beskyttelse av den menneskelige arten.

    Aksepterer du å være medlem av denne nye Illuminati verdensordenen?
    Ring & WhatsApp +19735567426
    📩 carlosmacdonald234@gmail.com

    SvarSlett