onsdag 15. mai 2013

hvordan kunne vi være så dumme?

 Et lite utdrag fra en bok jeg har.... "lev lengre, det er opp til deg selv" - og ikke prøv å nekte for at dette høres logisk ut.....!

"Vi har glemt den enkle sannheten at smerte er et signal fra kroppen om at noe er galt. Da vi begynte å leite etter metoder for å fjerne smerte, oppfant vi medisiner som ikke fjerner årsakene til problemet, bare symptomene. Økt antall medisiner, førte til økt antall sykdommer fordi alle medisiner har bivirkeninger, og mens de bekjemper en sykdom, skaper de en annen. Dette førte til en mengde problemer som gjalt for alle kroppsdeler, og for bekvemmelighetens skyld ble medisinene tilpasset for å behandle spesifikke deler av kroppen. På denne måten ble et integrert og komplekst system, kalt kropp og sjel, delt inn i hjerte, leveren, nervesystemet, hjernen, ryggraden etc. Hjertespesialister begynte å behandle hjertet, urologen behandlet nyrene, og halsspesialistene behandlet nese, øre, hals. Fra da av eksisterte vi ikke lenger i form av en hel kropp.
Til tross for sterke medisiner og tilpasset medisinsk teknologi blir vi fremdeles syke. flere hundretusen mennesker dør hvert år av kreft, millioner dør av hjerteinfarkt og det som er interessant er at man i de rikeste samfunnene lider av flere alvorlige og kompliserte sykdommer. Dette skjer fordi ingen kan produsere medisiner mot overspising, feil pusteteknikk og fysisk passivitet - altså usunn livsstil.

Og vi har ikke sett det verste enda. Det som bekymrer forskere og leger over hele verden, er det faktum at de fleste menneskers immunsystemer allerede er svekket ved tyveårsalderen. Selv de sterkeste antibiotika virker ikke mot noen av de nye virusinfeksjonene. Smittestoffer har erklært krig mot menneskeheten, og utfallet er uforutsigbart. Et svekket immunsystem er et resultat av at man har brutt naturlovene. (les: brutt naturlovene - la det synke inn)

Det finnes ingen mirakelmedisiner. det finnes heller ingen lettvinte metoder for å beholde god helse. Vi kan ikke kjøpe helse på et apotek.
Gå tilbake til et enkelt naturlig kosthold, lær deg å puste korrekt, vær i mye fysisk aktivitet og utsett kroppen din for vann, luft og sollys.
Når vi lever i harmoni med naturen, leges kroppen og fornyer seg selv!"

-Mikhail Tombak

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar