mandag 8. april 2013

En lammevakts liv!

Macade -et farlig møte med det sunne! hiipokrates prøvde å si noe sånt som "La din mat være din medisin og din medisin være din mat" - men herved presenterer jeg denne: "La ditt godis være din medisin og din medisin være ditt godis". Det var ikke så lett å la være å overspise seg på dette. Men slett ikke lurt å spise for mye, som med alt annet. Diss er laget av rå cashewnøtter - bløtlagt, Cocosa kokosolje, macapulver straight from Peru (harmony superfoods) vanlijepulver, litt kokosblomstsukker og himalayasalt. Lett, himmelsk og supermedisinsk, da macaroten har adaptogene egenskaper. (kommer tilbake til adaptogenene senere)

Som lammevakt er det viktig å få seg noen øyeblikker i solen. Slappe godt av, nyte tilværelsen og ikke minst at våren er her!

De er høygravide, de vagger bortover, og de er ville etter mjøl. Dette er et sikkert vårtegn :)

Det er på tide å putte frøene i jord! I år satses det sprekt på Urheim, med urter og grønnsaker i alle varianter - det er tilogmed flere sorter av enkelte grønnsaker! Jeg gleder meg til å ta fatt, få henda i jorda og se det spire og gro!

Treningsstokkene er ferdigmalt, nå er det bare å få ferdig treningsplanene - og sette igang! Bli med på terapitrening og få deg selv tilbake i balanse. Bli kvitt smerter og andre plager ved å bli mer smidig i kroppen, frigjøre blokkeringer og styrke muskulaturen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar