torsdag 12. mai 2011

Hva har du i din ryggsekk?

Nød, lidelse, smerte, sorg og ensomhet. Angst, depresjon, sykdom, avhengighet, stress, uro, rastløshet, utålmodighet, frykt og et dårlig selvbilde.


Dette er ting vi møter på hver eneste dag, og vi takler disse faktorer på ulik måte. Noen er gjennom oppveksten blitt utrustet med en solid ryggsekk, mens andre ikke har noen ryggsekk i det hele tatt. Hvorfor må det være sånn? Er det fremdeles vårt eget ansvar å reise oss opp, feie vekk bekymringene og gå videre med hevet hode? Hvordan er det i det hele tatt mulig når vi har så ulike utgangspunkt?

Det er dette som er urettferdig i verden, og vi finner det overalt - om du er fattig eller rik.
Derfor er det viktig å gi en hjelpende hånd til alle mennesker. Alle trenger å bli verdsatt og føle at de betyr noe. Gi av deg selv til andre mennesker; et smil, en hjelpende hånd, lytt til hva de har å si. Gi av din overflod! Noen blir født til å være vakre som svanen, utad, mens andre er som den stygge andungen. Husk at den virkelige skjønnheten kommer fra hjertet.

Finn hjertet ditt og du vil dermed finne ut hvilken vei du skal gå! Bli kjent med den virkelige deg, og vær den forandringen du ønsker å se!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar