tirsdag 3. februar 2009

I dag er det tirsdag kveld, og vi har enda ikke fått bagasjen vår. I går var vi i South Lake på Sightseeing, noe som ikke var mye til sightseeing, men mer en piknikk på en parkeringsplass. Det er casinoer overalt... Da vi kom tilbake fant vi ut at vi skulle dra på Bikram Yoga, som da er En type Yoga man utfører i 45-50 varmegrader. Blodsukkeret mitt var litt høyt, som det gjerne pleier etter perioder med lite trening, dårlig mat og reising, så jeg holdt på å svime av en del ganger, helt til jeg fant ut at det kunne være lurt å gi seg. Nina holdt ut, imponerende nok!
Justin lagde mat til oss på kvelden - tror forresten ikke den kyllingen vi spiste hadde det så veldig godt mens den levde.....og jeg sovnet i sofaen.

Tirsdag, idag.... stod opp og spiste frokost over en HELtypisk amerikans film på disneychannel. Så gikk vi helt ned til Truckee old town, på jakt etter undertøy og ulike saker, siden vi ikke hadde ekstra skift i håndbagasjen. Håper reiseforsikringen dekker disse utgiftene. Og mamma, jeg har funnet en kjole jeg kan ha på meg i bursdagen din!
En crazy dame plikket oss opp i en superdyr undertøysbutikk, og kjørte oss rundt til billigere undertøysbutikker, helt til vi fant det vi skulle, så kjørte hun oss ned til byen igjen. Det må jeg si var overraskende snilt! Vi spiste "lunch" på et sted... det var SÅ MYE mat at jeg ble mett av å se på den.. Hva tror de vi er lagd av? Vi handlet mat med Matt, som lurte veldig på hvordan vi kunne spise bare nachos til middag... han fant fort nok ut at det han trodde var lite mat til 3, var mye mat til 5....
Fikk akkurat beskjed på øret om at bagasjen vår kommer i natt, og det passer perfekt å komme seg i bakken morgen! stay tuned------- ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar