torsdag 5. februar 2009

Bagasjen kom på plass natt til onsdag, og vi kom oss endelig i bakken. Matt, som vi bor hos, skulle jobbe i Alpine, så vi hang oss på. Det er ekstraordinært lite snø her, men solen varmet godt og parken var god. Møtte Heidi og Martine da bakken stengte og ble med de til Tahoe city for å finne et sted å bo for dem. Da det var gjort stakk vi til Squaw og ble med på en liten fest med gratis øl, av en eller annen merkelig grunn.

I dag, torsdag skulle heidi og martine hente oss, men tlf min hadde ikke dekning plutselig, så det endte med at jeg og Nina måtte haike til Squaw. Det var i grunn ikke noe stress. Heiskortene der var syyyyyyyyyyyyykt dyre, men vi kjøpte 3-dagers pass - til tross for flatt lys og is... Hadde tross alt en grei dag i bakken. Bootsa mine henger snart ikke sammen, så det blir ikke lenge før jeg må ha nye.
Etter ski stakk vi til Reno på sigthseeing.. Jeg og Heidi lurte litt på å gifte oss, men var litt usikre på om det ville være stress med skilsmisse. Casino OVERALT og blinkende lys i alle regnbuens neon farger. Spillegalskap i norge??? - snakkes.......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar