søndag 26. juni 2011

Extrema outdoor eeelller stølsfest i Brekkedalen??? Vi fikk alle beskjed om å ta på oss stølsklær. Hva nå enn det måtte innebære! Noen hadde på seg litt av hvert, mens andre hadde på seg hva som helst!
 Det var rikelig med mat! Glutenfritt, melkefritt, sukkerfritt, vegetar.... alt var merket med gule lapper!
 På tunet gjør publikumerne seg klare for å se tidenes Peer Gynt oppvisning. Ingen av skuespillerne hadde øvd på forhånd, og kostymer ble plukket på stedet. Det var noen profesjonelle skuespillere på stedet, men de fikk av en eller annen grunn ikke hovedrollen. For den hadde familiens overhode, Jørn, eller Peer som han nå liker å kalle seg :)
 Kusiner og tremenninger.... alle måtte trå til i det storslåtte spillet!
 Hele spillet startet med innledningen til Ronja Røverdatter, så man kunne bli litt forvirret.
 Bukkerittet. Peer prøver å overbevise Mor Åse om at han har veidet ren på fonnen, og kommer hjem med reven pels, uten børse og uten vilt... men historien sier ingenting om at han kommer hjem i magekort skjorte....?
 Som man kan se, er hele familien Hagen engasjert. Stakkars de få andre som var til stedet...... Den ene ønsker mer oppmerksomhet enn den andre, så det kan bli litt mye ståk hvis man ikke er vant til det!
stølsfolket

Sæterjentene i Peer Gynts drøm...

Så kommer trollene rennende ned fra berget, I dovregubbens hall! "Slakt han! Kristenmanns sønn har lurt Dovregubbens veneste Mø"


Peer må forklare seg for Dovregubben

Var litt opptatt bak i kulissene her, så fikk ikke med meg denne scenen

Den eldre garden tok rollene sine dypt seriøst. Spesielt presten. Noen hadde også litt sterk på lærka!

Ja, så nå gikk kameraet tomt for batteri, og etter 2 og 1/2 time var vi igjennom heile Peer Gynt. Langtekkelig, men moro! :)
Mafia`n. Ikke vanskelig å se hvem som er bossen???

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar