tirsdag 24. mai 2011

Charlotte`s raw chocolate

Put in google translate if you want the recepie in english!

1-2 blokker rå kakao (fåes i helsekost butikk)
4-5 ss cocosa (med smak)
1 ss Yacon sirup (annen sirup kan og benyttes)
1 ss Honning (helst økologisk)
1ss kokosblomstsukker (helsekost)
5 tørkede, økologiske aprikoser
2 tørkede dadler
en neve rå cashewnøtter
2 ss solsikkefrø
2 ss sesamfrø


Smelt kakao og cocosa (kokosfett) sammen i et vannbad. Hakk opp aprikoser, dadler og cashewnøtter. Bland sammen og ha i sirup, honning, kokosblomstsukker, solsikkefrø og sesamfrø. Hell blandingen over i ønsket form. Kan være lurt å ha bakepapir i bånn!
Sett i kjøleskap, la den stå over natten og nyt den deilige, hjemmelagde, sunne og energigivende sjokoladen!

Facts about raw chocolate or cold-pressed cacao:

In South america, cacao is known as the "food of the gods". It is the raw ingredient all chocolate is made from and is one of the most complex food substances on earth. it contains an abundance of natural compounds that have been shown to create feelings of wellbeing and bliss.
Cacao is extremely rich in antioxidants, minerals and amino acids, and is known to help alkalising the body.

Experiment yourself and make your own healthy chocolate!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar