fredag 9. april 2010

Springtime!

Det ble pudderpåske i chamonix dette året. Og jeg som hadde gledet meg sånn til å kjøre park i Les Houches... Men men, man kan jo aldri velge park foran pudder. Dessuten kom Emma (sommersomvinter) ned en tur med bror og dansker, så jeg tok noen dager med dem i Grands montets under helt sjuke forhold og null sikt. Det var utrolig kult. Nesten ikke folk på fjellet og blindboarding!
Ane`s 30 års lag ble feiret med masse mat og hygge, for å ikke glemme en hel del glade mennesker. Vi fikk ikke poledanset på Tof, grunnet stappfulle lokaler, og vi mistet ca halve selskapet på vei dit. (mulig flasken med fisk kan ha noe med saken å gjøre!)
Dagen etter ble det en slow afternoon under særdeles skredfarlige forhold på plan du aiguille, der vi fikk mast oss til siste turen opp med gondolen. Der oppe ble vi møtt av et totaldekkende tåkehav og ble nødt til å holde gruppa samlet. Det var et lite eventyr i seg selv.
Mandag bar det opp i Grands montets igjen, med Ane og Klaus (faren til Ane). På slutten av dagen fant vi ut at vi skulle prøve å kjøre en renne ned til huset vårt, men det endte med at vi bommet litt, og traff en annen renne med en merkelig trang, buskete og bratt inngang. det var utrolig spennende, og mr Enderud så ut til å takle utfordringen utmerket godt! Med deilig vår i lufta, og sola som varmet godt, smakte det godt med en vin chaud etter et slikt lite eventyr!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar