tirsdag 28. april 2009

Sauda Bcc and the backflip!

Reiste avgårde i retning Sauda, torsdag ettermiddag, med Linda i setet ved siden av, og kidsa (Gunvor Wæhle og Ferdinand) i baksetet. De kranglet som søsken og jeg har begynt å stille spørsmål om hvem av dem som egentlig er eldst...?
Vel, da vi kom frem, tok jeg og Linda en øl på rommet. Tromma, som selvfølgelig var med ble tatt frem, og hektet som jeg er, holdt vi på å gå glipp av løpermøtet.

Kvalikdagen kan det helt sikkert sies mye om, men jeg hadde kun en ting i fokus, og det var backflipen, som jeg så vidt hadde gjort et par ganger på bigair-bagen noen dager før. Kroppen min var fremdeles temmelig øm og verkende etter brystbruddet, men jeg hadde tidligere annonsert flip, så flip skulle det bli!
Jeg var superfocused, og kunne dermed ikke ta med meg så forferdelig mange andre elementer nedover. Det var bygget mange fine hopp i traseen, men jeg valgte bare ut et før backflip hoppet.
Da første hopp var unnagjort, fantes det ingen vei tilbake, og jeg måtte bare gå for det. Kom rundt, landet switch, og butt-checket litt, but guess what. Jeg var stoked resten av dagen!

Endtepå 2. plass etter kvalik, med Vivian på 1. Hun hadde med seg flere hopp og elementer, så det var rettferdig nok.

Dagen etter lå det an til tidenes finale, med t-skjorte temperatur og bluebird.
Jeg valgte ei relativt bratt linje, med to klipper i moderat størrelse. Var ikke helt fornøyd med snøforholdene, da det så ut som at snøen i skyggepartiene ikke som til å bli myk. Det hadde jeg helt rett i. Mistet litt oversikt da jeg kom over kantet til bratthenget. varierende snøforhold gjorde at jeg tok en liten rulle etter første drop, og klinkende hard landing etter andre drop gjorde at jeg sleit litt medfartskontrollen og buttchecket. Vivian kjørte derimot et litt mindre bratt, men episk run, og stakk av med seieren!

Bra fest, sleit litt med å få ned promillen dagen etter, og var ikke hjemme på voss før langt utpå kvelden :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar