lørdag 21. februar 2009

I dag er det lørdag. Nina sitter med skolearbeid opp til ørene, og jeg sitter og ser på foten min i håp om at den skal bli bra fort.
Har ikke gjort så mye de siste dagene. besøkte et treningssenter og fikk med meg et par nye morsomme timer med Nia-dance. Har trasket truckee, northwoods opp og ned for å få litt trim. Var med Matt og Justin opp mot sugarbowl, for å se på en roadgap. Sykeste hoppet jeg har sett på lenge, bare to av gutta hoppet... kommer noen bilder av det senere. Etter det dro vi til Boreal og kjørte park!
Har enda ikke kommet meg til san francisco og nå er det bare 5 dager til konkurranse showet begynner, så vi får se om det blir noe surfing i det hele tatt!
Telefonen min har ikke noe sigal, og datan min er out of order. Har endelig fått visakortet mitt da, så jeg får i det minste tatt ut cash!
I går var vi på konsert i Northstar i forbindelse med dewtour, endte opp på 5050 etterpå.... just another normal day/night in Tahoe!

1 kommentar:

  1. Hei vennen! Ja, vi lurer jo hele tiden på hvordan det går med deg, foten spesielt og om du har fått visakortet. Det fikk vi jo svar på nå da. Fint å se at du har det sånn noenlunde bra da. Håper foten blir bedre. Du får dra til fotterapeut når du kommer hjem!

    SvarSlett