torsdag 3. februar 2011

Vossavoss - en oppsummering av Januar
Januar startet friskt med et skikkelig nyttårskalas på Øvsthus. Bilen min var den eneste som kom seg opp bakken. Den kom seg også ned igjen, men ble sittende fast noen 100 meter fra hjemme.

Egentlig kunne jeg oppsummert januar med et ord - nemlig PUDDER.
Ellers prøvde jeg å kjøpe meg et lite gårdsbruk, men jeg hadde ikke råd til å by så høyt, og jeg hadde heller ikke lyst til å bli gjeldsslave. Dermed var det ikke meningen at det skulle skje i denne omgangen!
Siden jeg ikke ble bonde nå, måtte jeg tilbake til tenkeboksen for å tenke ut nye ideer og prosjekter. Disse skal åpenbares på et senere tidspunkt. Søvn har det ikke blitt så mye av i det siste, for jeg klarer ikke å slå av hjernen.

Har hatt besøk av folk og fe. Ane kom en tur for å teste vossapudderet. Hadde to fine dager, med topptur til Lønahorgi som avslutning.
Dennis har vært innom et par ganger, og ble liggende strak et par dager med store smerter i hofta. (det var IKKE min feil).
Linda, lene og Håvard tok turen fra Bergen, og fikk teste Bavallskogskjøring på sitt beste. da med en fremragende guide ;) På kvelden ble det stekt burgere i stor skala, pus hentet seg og en burger, noe han ikke hadde lov til. Dermed ble han kastet ut på verandaen, og crashet i vinduet med vilje. (selvskading fører til medlidenhet....? Not)

Januar har gått med til en del jobbing på nye prosjekter - så det er mye mer i vente de kommende mnd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar