mandag 9. august 2010

Ericeira - Surf`s up.....and down

Kom til ericeira, portugal 4. juli etter å ha tilbrakt en liten uke i Chamonix med Chris og Nina, som og hjalp meg med å flytte ut av leiligheten.
Har jobbet i 5 uker nå på Lapoint surfcamp sammen med campsjef Katrine Røed, Pixie fra australia, Stig the man, svenske erika som liker å sove med klærne på og Heidi som lager frokost i halvsøvne. Tiden har flydd, og det har virkelig gått helt i ett med surfing, skating, volleyball eller spurven som spillet etterhvert ble kalt, jazzklubb, la luna, jamsessions, bbq and so on! Ian har stått for Yoga og massasje, med meg som vikar innimellom, og det har vært en haug med hyggelig gjester i hele sommer - som det til tider har vært kjipt å ta farvel med.
Surfen har vært så som så, med virkelig gode dager innimellom, men på grunn av mye vind har forholdene vært ganske rotete.
Ingen skateparker var å oppdrive i nærheten, så jeg har blitt nødt til å take it to the street. Progresjonen er ikke særlig rask, men gøy er det. I lisboa fant jeg et fint lite cruisebrett, som er perfekt til bakkene her, og perfekt å kjøre rundt i gatene!
Jobben min på campen var i utgangspunktet å lage frokost, men siden Heidi kom inn i varmen tok hun over frokostjobben og jeg ble sjåfør og altmuligmann i stedet. Veien til flyplassen i Lisboa kan jeg så og si i blinde - i allefall i søvne, og jeg har lært meg den portugisiske kjøremetoden å kjenne!

I dag er siste dag på campen, jeg har et par turer til til flyplassen for å droppe av folk, og ellers venter rydding, vasking og pakking.

Jeg og Heidi ble tilbudt å jobbe for Blue buddah ut september, og har begge slått til på tilbudet. Lurer på hvordan det blir uten det gode crewet rundt her til en hver tid, men jeg er overbevist om at det og blir bra. Vi skal jobbe to dager på og har to dager fri. sjekke inn og sjekke opp - nei unnskyld sjekke ut folk på hostellet. Ellers kan vi gjøre som vi vil!

Om noen vil komme en tur på besøk ned hit er det bare å si i fra :)

Håper alle har hatt en god sommer - legger ved noen bilder og gode minner!

peace outIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar