torsdag 10. september 2009

I helgen som var (5 og 6.), bestemte vi oss for å stikke en tur til Annecy for å få med oss en wakesurf konkurranse, samt møte Berangère og få med oss noe konserter. Vi kom litt for sent lørdagen til å få med oss konkurransen, men det var veldig hyggelig å møte igjen Bee!
Dagen etter slappet vi av i solen, og hang ut på området. Siden laken var kjempe stor, var det ikke mulig å se noe av konkurransen fra land, men jeg fikk være med en tur ut i båten til juniorgutta under finalen!
Senere badet vi i den deilig tempererte innsjøen, og så dro vi et sted for å spise før vi tok fatt på hjemoverveien! ble en ganske lazy helg, uten for mye aktivitet, men det var deilig å komme seg litt ut av leiligheten!

Mandag morgen (min bursdag) kom vi oss etter mye om og men avgårde, i retning Saas Fee. Siden skisenteret kun har åpent til klokken 14.00, bestemte vi oss for å finne en skatepark i Sion, og henge ut der litt. Jeg hadde håpet på å finne en litt mindre ramp, fordi jeg slår meg så mye, men denne var nesten like stor som rampen i Sallanches. Det var uutholdelig varmt, så det ble ikke lange skateøkta, men vi fikk tatt litt bilder, og det var digg å bevege litt på seg. (er jo fremdeles ganske rar i kroppen etter denne omlegginger av kostholdet!)
Kom fram til Saas Fee på kvelden, og gikk rett ut for å spise en bedre middag, siden det er viktig å feire at man blir eldre! Jeg oppdaget denne kvelden at ravioli IKKE er det samme som Ratatoille (eller hvordan man staver det)..........dermed ble det pasta, og ikke grønnsaker.
Det er for tiden full språkforvirring oppi hodet mitt, og det blir ikke bedre av å blande inn enda et språk - tysk, i sveits.
Tirsdag morgen, etter en særdeles deilig camping i bil, kom vi oss omsider opp til skisenteret, som ligger 3500 m.o.h. JA, man blir ganske svimmel av tilstrekkelig små kraftanstrengelser i den høyden. Parken var akkurat begynt å bli myk da vi kom, og det passet fint. Kjørte pipe, og de minste hoppene. Ville gjøre meg komfortabel på brett igjen, og hadde ingen ønsker om å dytte grenser denne dagen. Vi ble sittende igjen en stund der oppe før vi tok tog og gondoler ned igjen.
Lagde et fortreffelig måltid på stormkjøkkenet, og gikk for å teste skateparken. (den blå)
Ble en stund der, til begge anklene var banket opp. De hadde en morsom bergogdalbane sak der, og en ramp, lik den i Sion!
Tok tidlig kveld (snakker 22.00, noe jeg ikke har gjort siden barneskolen.) Og våknet opp til nydlig vær onsdag morgen. Kom oss litt tidligere opp i bakken, og cruiset rundt i parken i noen timer. Pipen var fin, og det er dødskult, men vanskelig å få til noe mer enn grabs. De små hoppene var også fine, men jeg holdt fokus på grunnteknikk!
Stakk rett i skateparken da vi kom ned, fikk tatt litt kule bilder, før jeg slo hånleddet mitt for gang nr 1000 denne mnd. Ikke verdt å fortsette, så vi kjørte rett hjem og er nå tilbake i Chamonix for noen dager med studier og trenging!

Legger ved noen bilder fra utfluktene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar